"Light, the intense light of Cadiz, is the main material with which this house is built, a house that is a diagonal space pierced by diagonal light.
The floor plan is a square divided into two halves, or better still, into four equal parts. The front half houses the common living and dining areas together with the library. The rear part, in addition to the vertical circulation, houses the most private spaces: the bedrooms and bathrooms. The program is therefore organized in a functional way.
The section is a diagonal chain of double-height spaces.
The construction is simple and finished in white, like the Andalusian houses of the region. The house seems to have always been there. It is only once inside that we discover the secret game of lights and shadows, of space and time. It's as simple as it is precise. "
Alberto Campo Baeza



 
Purchasable drawings
Photogallery
Latest post from the blog
  • Download
  • Free
    for all
  • Free
    for Archweb Users
  • Subscription
    for premium users
  • SINGLE PURCHASE
    pay 1 and download 1
Archweb related