Cowes house in Isle of Wight was designed by James Gowan and then incorporated into practice to be published alongside the Stirling Ham Common project.
The house occupies almost the entire width of the rectangular land available.
The plan project has the shape of the letter H, so two courtyards are formed that open towards the front and rear garden. The external materials are very simple, exposed brick and natural wood for full height windows. The windows are practically modular, so they repeat themselves along the elevations interrupting the continuity of the brick surface.
The distribution of the rooms is very clear, the sleeping area in a wing of the plant, the living area on the opposite side, the services, bathroom and kitchen in the center.


 
Purchasable drawings
Photogallery
Latest post from the blog
  • Download
  • Free
    for all
  • Free
    for Archweb Users
  • Subscription
    for premium users
  • SINGLE PURCHASE
    pay 1 and download 1
Archweb related